Lähde mukaan SYKE-projektin yritysryhmään!

SYKE-projektiin kerätään parhaillaan mukaan yritysryhmää, jossa yritykset pääsevät vaihtamaan kokemuksiaan ja oppimaan toisiltaan sekä verkossa että kasvotusten työpajoissa. Työpajojen teemat ja toteutus suunnitellaan osallistujien tarpeiden pohjalta yhteistyössä yritysryhmäläisten kanssa.

Työpajoissa alan asiantuntijat johdattavat digitaalisten työkalujen ja yhteisöllisten toimintatapojen maailmaan ja edelläkävijäyritykset kertovat omista kokemuksistaan ja toimintatavoistaan. ”Luvassa on käytännönläheisiä vinkkejä ja asiantuntevia ohjeita täysin teollisuusyritysten näkökulmasta. Samalla yritysryhmän jäsenet pääsevät itse osallistumaan, keskustelemaan ja pohtimaan, mitä mahdollisuuksia yhteisölliset toimintatavat voivat tarjota juuri heidän yritykselleen”, Intosome Oy:n toimitusjohtaja Harri Lakkala kertoo.

Yritysryhmään otetaan mukaan sekä pk-kokoluokan että isoja teollisuusyrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita digitaalisten työkalujen hyödyntämisestä. ”Yritysryhmään osallistuminen on maksutonta eikä edellytä tilaisuuksiin osallistumiseen sitoutumista. Toivomme kuitenkin, että osallistujilla on kiinnostusta jakaa omia kokemuksiaan ja käydä avointa keskustelua”, Lakkala kertoo.

”Tutustu digitaalisiin työkaluihin ja opi kehittämään oman teollisuusyrityksesi toimintatapoja entistä tuottavammiksi ja kilpailukykyisemmiksi”, Lakkala kannustaa.

SYKE-yritysryhmään pääsee mukaan ilmoittautumalla sähköpostilla Harri Lakkalalle (harri.lakkala@intosome.fi).

Lisätietoja:

Intosome Oy
Harri Lakkala
harri.lakkala@intosome.fi
p. 045 260 3884

comments powered by Disqus