KV-SYKE-projektin vinkkikartoitus käynnistyi

Digitalisaatio on päivän sana. Se on muuttanut ja muuttaa maailmaa ympärillämme. Myös teollisuusyrityksille toiminnan digitalisoiminen on toisaalta pakko, toisaalta vertaansa vailla oleva mahdollisuus uudistaa liiketoimintaa aina taloushallinnosta markkinointiin ja tuotannosta johtamiseen.

Tiedätkö sinä yrityksen, joka on uudistanut liiketoimintaansa digitalisaation avulla? Esimerkiksi loikannut arvoketjussa ylöspäin, laajentanut liiketoimintaansa uudelle alueelle tai merkittävästi tehostanut omaa toimintaansa? Esimerkin, johon tutustumisesta olisi konkreettista hyötyä teollisuusyritysten johdolle ja joka poikisi uutta ajattelua ja näkökulmia tämän päivän digitalisoituvassa maailmassa?

KV-SYKE – kansainvälistä sykettä teollisuusyritysten uudistamiseen -projekti etsii kansainvälisiä teollisuusyrityksille relevantteja esimerkkejä liiketoiminnan uudistamisesta nykypäivän digitalisoituvassa maailmassa.

KV-SYKE-projekti tulee keräämään ja analysoimaan kiinnostavimmat esimerkit sekä levittämään tulokset suomalaisille teollisuusyrityksille auttamaan niiden uudistumisessa. Projektin aluksi keräämme vinkkejä uudistuneista yrityksistä, jotta voisimme poimia kiinnostavimmat esimerkit.

Parhaiden esimerkkien löytämiseksi pyydämme sinulta vihjeitä joko:

  1. yrityksistä, jotka ovat onnistuneet liiketoimintansa uudistamisessa digitalisaation avulla, tai
  2. tietolähteistä – kuten tutkijat, uutisartikkelit tai verkkosivustot – joiden kautta yritysesimerkkejä voisi löytää.

Voit antaa vinkin meille joko vinkkilomakkeen kautta (http://bit.ly/kvsyke-kysely) tai Twitterissä tunnisteella #kvsyke.

Projektin toteuttaa digitalisaation asiantuntijayritys Intosome Oy osana Team Finlandin Future Watch -toimintaa (http://bit.ly/team-finland-future-watch), joka tarjoaa yrityksille hyödyllistä markkinatietoa.

Lisätietoa projektista:

  • projektin verkkosivulla: http://insyke.fi/kv-syke,
  • toimitusjohtaja Harri Lakkala – Intosome Oy (045 - 260 3884, harri.lakkala@intosome.fi),
  • ohjelmapäällikkö Nuppu Rouhiainen – Tekes / Liideri (029 - 505 5949, nuppu.rouhiainen@tekes.fi) tai
  • asiantuntija Laura Nurmi – Tekes / Future Watch (029 - 505 5623, laura.nurmi@tekes.fi).
comments powered by Disqus